O nama

Kako je Sve Počelo?

ZUR “Boco” je osnovan 03.05.2007.g., kao servis za popravku električnih uređaja, da bi 11.04.2008.g. otvaranjem nove šifre u registru APR, promenio naziv u ZTUR “Boco”, pod kojim imenom i danas posluje.

Pre otvaranja radnje, poslovanje je u glavnom bilo po principu podizvođača, ali povećan obim poslova je zahtevao navedenu registraciju. Kako smo među prvima na teritoriji Raškog okruga krenuli sa poslovima klimatizacije, broj ugrađenih klima uređaja, odnosno radnih naloga se meri na desetinama hiljada, pri čemu je značajan broj vezan za održavanje i popravke.

Novi poslovi su zahtevali i povećan obim magacinskog i smeštajnog prostora, te 2012.g. prelazimo u Oplaniće, a 2020.g. na novu lokaciju površine 1,03ha. u istom mestu.

O nama
Naša Misija - Cilj

Naša Misija - Cilj

Poslednjih desetak godina, a zbog energetske efikasnosti, program je proširen i na instalacije toplotnih pumpi, VRF-ova, kao i sistema grejanja i hlađenja, kako za fizička, tako i za pravna lica. Shodno tome, sticanje znanja je realizovano i u mestu Arvika-Švedska, u jednoj od najjačih kompanija na svetu iz oblasti toplotnih pumpi “Thermia”.

Prisustvo predavanjima iz naše oblasti je bilo redovno od samog nastajanja firme, a najmanje dvadesetak puta godišnje, pri čemu se u obuku i znanje, maksimalno ulaže i dan danas. Kako se u međuvremenu ukazala potreba za ventilacijom prostora, paralelno su usvajanja znanja, i izvođeni radovi iz ove oblasti.

Nedugo zatim kreće se sa programom izrade i održavanja hladnjača, sistema rashlade, čime je u potpunosti zaokružen program HVAC.

Kvalitetna Usluga Prodaje, Ugradnje, Servisa Klima Uređaja i Toplotnih Pumpi

Kroz dosadašnji rad, poverenje su nam pružili i dan danas uspešno sarađujemo sa MUP R Srbije, Osnovni i Viši sud u Kraljevu, Raški Upravni okrug, kompanija GIR, ZC Studenica, kao i ostalim mnogobrojnim pravnim i fizičkim licima na teritoriji republike Srbije, a i šire…

Radnja zapošljava trenutno 11 radnika svih profila dok sa podizvođačima taj broj je oko 20 saradnika iz oblasti termodinamike.

Kao potvrda ozbiljnosti priče, prošli smo obuku i ispite za rad sa rashladnim fluidima, te smo od Ministarstva za zaštitu životne sredine licencirani za obavljanje navedene delatnosti licencom A1 broj (AI – 9/2020.).

Klima Uređaji

Ugradnja Uređaja

Profesionalna ugradnja Klima Uređaja i Toplotnih Pumpi u skladu sa tehničkim propisima.

Servis i Popravka

Usluge redovnih servisa, kao i profesionalnih popravki vaših uređaja i sistema.

Zašto Izabrati Nas?

Ovde možete pogledati razloge zašto izabrati nas za saradnju: ugradnje, popravke i servis Klima Uređaja i Toplotnih Pumpi.

01.

Članovi Smo Unije

Članovi smo Unije servisera klimatizacije Srbije, kao krovne organizacije svih klima servisa i licencirani od strane ministarstva životne sredine, licencom A1.

02.

Široki Izbor Uređaja

Nudimo širok asortiman kvalitetnih klima uređaja i toplotnih pumpi po najpovoljnijim cenama, koje će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kvalitetan Servis i Popravka

03.

Kvalitetna Ugradnja Uređaja

Naši stručni tehničari su dostupni za profesionalnu ugradnju svih uređaja, kako bi klijenti bili sigurni u pravilnu instalaciju i rad.

04.

Kvalitetan Servis i Popravka

Naš servisni tim je tu da reši sve eventualne probleme i pruži tehničku podršku i održavanje našim klijentima. Na raspolaganju smo vam 24/7.

Naša Statistika

Naši Proizvodi
0 +
Kategorije Proizvoda
0 +
Zadovoljni Klijenti
0 +
Korisnička Podrška
0 /7
Korpa
Scroll to Top